کار در کانادا

 

 

 

 

کار کردن در کانادا

شما برای پیدا کردن شغل در کانادا اپلای کرده اید؟ این مقاله را دنبال کنید حتما به شما کمک شایان توجهی خواهد شد.

اگر شما قصد مهاجرت در کانادا را دارید و هدف شما یافتن یک موقعیت شغلی با مجوز یا استخدام به عنوان یک کارگر خارجی است ، این مقاله می تواند بسیار به شما کمک کند.

کارگران خارجی

به دنبال یافتن موقعیت شغلی متناسب با خودتان باشید.

معمولا ممکن است نیاز داشته باشید که برای کار کردن در کانادا مجوز شغلی بگیرید. در بسیاری از موارد، می توانید بدون مجوز هم کار کنید ولی به هرحال، مثل هر کار دیگری، مجوز شغلی ممکن است به اعتبار و انگیزه شما بیفزاید و همچنان در پی اخذ مجوز شغلی در کانادا باشید.

شما به عنوان یک مهاجر در کانادا، در چه نوع مشاغلی می توانید مشغول به کار باشید؟

  • مشاغل مربوط به ورزش و مربی گری
  • مامور مخصوص صورت جلسه کردن حوادث و تصادفات
  • ویزیتور های تجاری یا کلا مشاغل مربوط به بازاریابی
  • بازرس هواپیمایی های کشوری
  • برگزار کننده های کنوانسیون ها
  • کار کردن به عنوان یکی از اعضای خدمه
  • ارائه دهنده خدمات اضطراری
  • آزمونگری و ارزیابی
  • سرمایه گذاری
  • کار کردن در شرکت ها و ادارات دولتی مخصوص تبعات خارجی
  • کار کردن در مراکز مراقبت های بهداشتی
  • قاضی، داور یا شغلی با مقام مشابه
  • پرسنل ارتشی یا نظامی
  • گزارشگر اخبار یا فیلم ها و کلا بخش رسانه ای
  • انجام فعالیت های گسترده تبلیغاتی
  • فعالیت های مربوط به هنر در زمینه های مختلف
  • گوینده در اماکن عمومی
  • کارگر ماهر کوتاه مدت
  • محقق کوتاه مدت
  • انجام کارهای دانشجویی در کمپ های دانشجویی

انواع مجوزهای شغلی در کانادا

دو نوع مجوز شغلی در کانادا وجود دارد. مجوزهای شغلی باز و مجوزهای شغلی مخصوص تمام کارگران

مجوز شغلی باز

مجوز شغلی باز به شما اجازه می دهد که در هر موقعیت شغلی در کانادا بتوانید مشغول به کار شوید. به استثنای مشاغلی زیر:

  • مشاغلی که بنا به دلایل خاصی برای شما غیر مجاز است و یا پیش از این، چنین موقعیت شغلی را اتخاذ نموده اید و در آن دچار شکست شده اید.
  • مشاغلی که دارای حرکات ورزشی و یا رقصی غیر مجاز هستند.

شما می توانید مجوز شغلی باز را در شرایط خاصی بگیرید.

چه کسانی واجد شرایط اخذ مجوز شغلی باز یا open work permit هستند؟

اگر شما شرایط زیر را دارید می توانید تقاضای اخذ مجوز شغلی باز یا open work permit را داشته باشید:

  • اگر شما یک دانشجوی بین المللی هستید که از یک موسسه آموزشی معتبر فارغ التحصیل شده اید و یا این که برای اخذ مجوز شغلی پس از فارغ التحصیلی مجاز هستید.
  • در صورتی که دانشجویی هستید که به دلایلی قادر به پرداخت هزینه های تحصیلی خود نیستید. ( مخصوص دانشجویان بی بضاعت)
  • دارای مجوز شغلی مشاغل خاص هستید ولی به دلایلی برای این که مشغول شغل تخصصی خود در کانادا شوید، خطراتی شما را تهدید می کنید.
  • برای اخذ اقامت دائمی در کانادا تقاضا کرده اید ( اپلای کرده اید).
  • یکی از اعضای خانواده شما تقاضای اخذ مجوز اقامت دائمی در کانادا کرده باشد.
  • همسر شما یا نامزد شما، دارای شغلی متناسب با مهارت خود در کانادا باشد یا دانشجوی بین المللی کانادا باشد.
  • یکی از اعضای خانواده، پناهنده یا مدعی پناهندگی باشد.
  • مجوز اقامت موقت در کانادا را داشته باشد.
  • کارگران جوانی که در برنامه های شغلی شرکت می کنند.

در هریک از موقعیت های گفته شده، شما می توانید گواهی اخذ مجوز شغلی باز یا open work permit را داشته باشید.

مجوز شغلی مربوط به مشاغل خاص یا employer specific work permits

یک مجوز شغلی مربوط به مشاغل خاص یا employer specific work permit به شما این امکان را می دهد تا مطابق با شرایط مجوز شغلی خودتان مشغول به کار شوید که این کار شامل موارد زیر می شود:

  • نام کمپانی که شما می خواهید برای آن کار کنید می بایست قید شود.
  • قید شود که تا چه مدت زمانی می توانید در آن کمپانی مشغول به کار باشید.
  • مکان آن کمپانی مربوطه کجاست.

با پرسش به چند سوال ساده می توانید مجوز شغلی را در کانادا اخذ نمایید.

چه کسانی می توانند برای اخذ مجوز شغلی اپلای کنند؟

شرایط لازم برای کلیه متقاضیان

شرایط خاصی وجود دارد که نیاز است شما وابسته به نوع تقاضای خود و نوع مجوز شغلی خود می بایست واجد این شرایط باشید ولی صرفه نظر از این که شما در چه شهری از کانادا برای شغل اپلای کرده اید و یا این که متقاضی کدام نوع مجوز شغلی می باشید شما می بایست:

  • حتما گواهی بدهید که پس از پایان انقضای مدت زمان مجوز شغلی خودتان، موقعیت شغلی مربوطه در کانادا را ترک خواهید کرد.
  • نشان دهید که به اندازه کافی برای خودتان و برای خانواده تان ، پول و سرمایه مالی به همراه دارید تا در زمان اقامت در کانادا و بازگشت به کشور وطن خودتان با مشکلی مواجه نشوید.
  • از قوانین موجود در کانادا تبعیت کنید و هیچ گونه سو سابقه نداشته باشید. ( ممکن است از شما خواسته شود که گواهی عدم سوء پیشینه را ضمیمه پرونده خود نمایید.)
  • از سوی سازمان امنیت کانادا، تحت پیگیری قرار نگرفته باشید.
  • در صورت نیاز، گواهی سلامت پزشکی خود را می بایست ارائه دهید.
  • تقاضای مشغول به کار شدن در مشاغل غیر قانونی را نداشته باشید.
  • هرگونه سند و مدرکی که کارفرما از شما می خواهد را هرچه سریع تر ارائه دهید.

در صورتی که شما خارج از کانادا هستید می بایست شرایط زیر را داشته باشید

هرکسی که بخواهد پیش از ورود به کانادا، برای شغل اپلای کند، نیاز دارد که به اداره گذرنامه و ویزا مراجعه کند و مدارک مربوطه را ارائه داده و پس از آن درخواست اپلای نماید. اطمینان حاصل کنید که دستور العمل اپلای کردن را با دقت مطالعه کرده باشید و حتما حداقل دو هفته زمان را برای بررسی مهارت های مربوطه و ارتقا مهارت های خودتان ، اختصاص دهید.

الزامات واجد شرایط بودن در صورتی که در داخل کانادا هستید

شما می توانید تنها تقاضای مجوز شغلی در داخل کانادا را داشته باشید تحت شرایط زیر:

  • مجوز شغلی یا مجوز تحصیلی معتبر داشته باشید.
  • همسر شما یا نامزد قانونی شما یا والدین شما، مجوز شغلی یا تحصیلی معتبر در کانادا را دارند.
  • دانشگاه های کانادا
  • کالج ها و دانشکده های کانادا
  • GEGEP
  • موسسات و مدارس حرفه ای با تخصیص بودجه های دولتی
  • دیگر مدارس و موسسات واجد شرایط
  • اگر مجوز اقامت موقت معتبر را به مدت شش ماه یا بیشتر در کانادا دارید.
  • شما ممکن است منتظر این باشید که جواب پذیرش مجوز اقامت دائمی شما از سوی مقامات داخل کانادا بیاید.
  • تقاضای پناهندگی داشته باشید.
  • تقاضای پناهندگی و یا مجوز مهاجرت در داخل کانادا نموده اید.
  • بدون آن که مجوز شغلی در کانادا داشته باشید ، مجاز به کار کردن در کانادا هستید . ولی نیاز دارید که در شغل دیگری مشغول به کار شوید.
  • ممکن است یک تاجر ، سرمایه گذار و یا مسئول یک کمپانی تحت نظر NAFTA باشید.

تذکر بسیار مهم

همواره توصیه اکید ما مبنی بر این است که شما پیش از آن که وارد کانادا شوید حتما برای اخذ مجوز شغلی خود اقدام نمایید. به هرحال زمانی که وارد کانادا شدید نیز می توانید مجوز شغلی بگیرید به شرطی که برای ورود به کانادا نیاز به ویزای مسافرتی نداشته باشید و یا این که برای مجوز شغلی باز یا open work permit تقاضا کرده باشید و یا این که افرادی که تحت نظر شما کار می کنند همه مراحل مورد نیاز را طی کرده باشند تا شما به راحتی بتوانید مجوز شغلی مشاغل خاص یا employer specific work permit را اخذ نمایید.

در هر صورت به خاطر داشته باشید که پیش از ورود به کانادا می بایست معاینات پزشکی را کامل انجام داده باشید.

چه کسانی نیاز به اخذ گواهی معاینات پزشکی یا سلامت جسمانی دارند؟

اگر شما برنامه ریزی کرده اید که به مدت شش ماه یا کمتر در کانادا اقامت داشته باشید:

معمولا اگر تصمیم دارید که شش ماه یا کمتر در کانادا اقامت داشته باشید نیازی به گواهی معاینات پزشکی ندارید. مگر آن که بخواهید در برخی از مشاغل خاص فعالیت کنید.

مشاغلی که نیاز به گواهی معاینات پزشکی دارند

شما ممکن است نیاز به مراقبت ها و معاینات پزشکی داشته باشید زیرا نوع شغل شما به گونه ای است که در کانادا حتما نیاز است که چنین مجوزی را ارائه دهید.

مثال هایی از این مشاغل در ذیل آورده شده اند:

  • مشاغلی که نیازمند ارتباط بسیار نزدیکی با افراد است مثل:
  • کارکنان موسساتی که در زمینه علوم بهداشتی کار می کنند.
  • کارکنان آزمایشگاه ها و کلینیک های آزمایشگاهی
  • مشاغل مربوط به مراقبت از بیماران و پرستاری در خانه های سالمندان
  • دانشجویان علوم مربوط به پزشکی در کانادا
  • پزشکانی که بنا به تعهدات خودشان یا دولت کانادا می بایست برای مدت زمان مشخصی در مکانی فعالیت کنند.
  • مربیان مدارس ابتدایی و راهنمایی یا مربیان کودکان کوچک.
  • خدمه ها و مستخدم ها.
  • کارکنانی که وظیفه مراقبت از کودکان و افراد مسن یا معلول را برعهده دارند.
  • کارکنان مهد کودک های روزانه و
  • مشاغلی از این دست
  • و همین طور کارکنان در زمینه های کشاورزی که در یکی از شهرهای کانادا به مدت بیشتر از شش ماه در سال گذشته اقامت کاری داشته اند.

درصورتی که برنامه اقامت بیشتر از شش ماه دارید

اگر هر کدام از معیارهای زیر را دارید نیاز است که گواهی پزشکی و معاینات پزشکی را ارائه دهید.

  • شما در یکی از کشورها و یا قلمروهای کانادا به مدت حداقل شش ماه در سال ایخر اقامت داشته اید.
  • به منظور اخذ موقعیت شغلی به کانادا مهاجرت کرده اید و می بایست گواهی بهداشت و سلامت عمومی را اخذ نموده باشید. ( مشاعلی که در بالا بیان شد.)
  • و یا این که برای والدین خود تقاضای سوپر ویزا کرده باشید.

اگر شما به هر دلیلی نیاز داشته باشید که گواهی معاینات پزشکی را ارائه دهید، اداره مهاجرت و ویزا به شما تذکر خواهد داد.

چه کسانی می بایست گواهی پزشکی و گواهی معاینات سلامت عمومی را برای شما صادر نمایند؟

شما می بایست به پزشکانی مراجعه کنید که اداره مهاجرت به شما پیشنهاد می دهد. پزشک خانواده شما و پزشکی که عموما به وی مراجعه می نمایید، صلاحیت صدور مجوز گواهی سلامت را برای شما ندارد.

البته شایان ذکر است که پزشکانی که اداره مهاجرت به شما پیشنهاد می دهند نیز تصمیم نهایی را در خصوص گواهی معاینات پزشکی شما نخواهند گرفت. و خود اداره مهاجرت مجدد گواهی ها را بررسی نموده و در صورتی که هرگونه مغایرتی در آن مشاهده شد حتما به صورت مکتوب با شما تماس گرفته خواهد شد.

چه زمانی شما باید گواهی معاینات پزشکی را ارائه دهید؟

می توانید پس از اپلای یا پیش از اپلای درخواست صدور مجوز سلامت عمومی را داشته باشید.

درخواست صدور مجوز گواهی سلامت عمومی پیش از ثبت تقاضا

شما می توانید پیش از آن که برای شغل خود اپلای کنید ، به دنبال اخذ مجوز بهداشت و سلامت عمومی خود باشید. به همین منظور می بایست با پزشکانی که اداره مهاجرت به شما معرفی می نماید مراجعه کنید.

اگر در خواست اپلای برای هر کدام از موارد زیر را داشته باشید می بایست حتما گواهی سلامت را ارائه دهید.

  • ملاقات با والدین و استفاده از سوپر ویزا
  • کار
  • تحصیل

ارائه گواهی معاینات پزشکی پس از ثبت تقاضانامه

دستور العمل و چگونگی ارائه گواهی معاینات پزشکی از سوی اداره مهاجرت و ویزا برای شما ارسال خواهد شد. شما می بایست در طی سی روز پس از دریافت این دستورالعمل ، گواهی معاینات پزشکی خود را ارائه دهید.

اگر شما از این دستورالعمل تبعیت نکنید، با درخواست پناهندگی یا مهاجرت شما موافقت نخواهد شد.

برای درخواست گواهی معاینات پزشکی باید چه چیز همراه خود داشته باشیم؟

زمانی که شما برای گواهی معاینات پزشکی مراجعه می کنید می بایست مدارک زیر را با خود به همراه ببرید:

  • مجوز احراز هویت. شما می بایست حداقل یک سند دولتی به همراه داشته باشید که امضا و تصویر شما روی آن درج شده باشد. مدرکی مثل کارت شناسایی ملی یا پاسپورت
  • ارائه مجوز گواهی نامه راننگی در کانادا ( و فقط در کانادا) در صورت نیاز.
  • اگر از لنز یا عینک استفاده می کنید حتما می بایست آن ها را به همراه داشته باشید.
  • هرگونه گزارش پزشکی یا نتایج تست ارائه شده در خصوص موقعیت پزشکی پیشین یا کنونی
  • لیستی از گواهی های پزشکی کنونی
  • فرم گواهی پزشکی ( IMM 1017E) در صورتی که این فرم را ندارید ازسوی اداره مهاجرت این فرم برای شما ارسال خواهد شد.

در نظر داشته باشید که اگر پزشک شما از تجهیزات الکترونیکی استفاده نمی کند، چهار عکس اخیر از خودتان را به همراه داشته باشید. برای این که اطلاعات ضروری را کسب کنید حتما پیش از مراجعه به پزشک، با وی تماس بگیرید و اطلاعات ضروری را کسب نمایید.

اگر شما ارجاع داده شدید تا سونوگرافی یا دیگر تست ها را انجام دهید حتما برای انجام آن تست ها نیز مدارک شناسایی خود را به همراه ببرید.

شما چه هزینه هایی را می بایست پرداخت کنید؟

شما ملزم هستید که تمام هزینه های مربوط به مراقبت های پزشکی و معاینات پزشکی را انجام دهید. این هزینه ها در ذیل آورده شده اند:

  • کلیه هزینه های رادیولوژیست یا پزشک
  • انجام هرگونه تست پزشکی و یا مراقبت های درمانی ( در صورت نیاز)
  • ارجاع به هرگونه متخصصی ( در صورت نیاز).

اگر پس از پرداخت وجه به مرکز معایناتی مراجعه نکردید، وجه پرداختی شما مسترد نخواهد شد.

در نظر داشته باشید که زمانی که به پزشک یا مرکز مراقبتی مراجعه می کنید می بایست مدارک شناسایی خود را به صورت کامل ارائه دهید. و همچنین چند عکس از خودتان نیز به همراه داشته باشید.

پرسشنامه در خصوص تاریخچه و سابقه معاینات پزشکی

پزشک ممکن است از شما در خواست کند که پرسش نامه ای مربوط به سابقه تاریخچه پزشکی خود را ارائه دهید. این پرسش نامه در خصوص هر گونه شرایط پزشکی کنونی شما و یا شرایط پیشین شما است که می بایست شما پاسخ دهید.

معاینات فیزیکی

زمانی که برای انجام معاینات فیزیکی و احراز گواهی سلامت عمومی مراجعه می کنید پزشک شما اقدامات زیر را انجام خواهد داد:

  • وزن گیری شما
  • اندازه گیری قد شما
  • بررسی بینایی و شنوایی شما
  • بررسی فشار خون شما
  • معاینه نبض
  • معاینه قلب و ریه
  • معاینات شکمی
  • معاینات عضلانی و حرکات عضلانی
  • معاینات پوستی

شایان ذکر است که معاینات مربوط به روده و معده و جهاز هاضمه توسط این پزشکان انجام نخواهد شد و این گونه معاینات برای مهاجران ضروری نیست.

سایر معاینات

وابسته به موقعیت سنی شما، ممکن است پزشک از شما در خواست انجام سونوگرافی از قفسه سینه و یا انجام تست های بالینی یا آزمایشگاهی به شما توصیه می شود. انجام غربالگری های روتین و هرگونه مراقبت های مربوطه نیز بنا به مقتضیات سنی شما انجام خواهد شد.

ممکن است که برای انجام تست های بالینی بیشتر به متخصص ارجاع داده شوید و نتیجه نهایی معاینات شما در برگه معاینات پزشکی شما درج گردد. اداره مهاجرت از شما در خواست خواهد کرد که تا حد امکان بدون تاخیر این رویه را تکمیل نمایید.

شما می توایند در هر زمانی در طول انجام معاینات پزشکی ، با خود شخصی را به عنوان همراه ببرید.

شما می توانید از مرکز مراقبت های بهداشتی درخواست کنید که فردی را به عنوان همراه با شما بفرستند. شما این حق را دارید که در هر زمان که بخواهید فرایند معاینات را متوقف کنید و از پزشک بخواهیدکه برای شما توضیح دهد که چرا این معاینه را انجام می دهد. و همچنین می توانید معاینه را متوقف کنید و درخواست کنید که فردی برای کمک و همراهی شما فرستاده شود.

درصورتی که هرگونه پرسشی داشتید یا در حین روند معاینات احساس ناراحتی کردید از کادر پزشکی بخواهید که معاینات را متوقف کنند و نگرانی های شما را برطرف کنند.

پس از انجام معاینات پزشکی

زمانی که معاینات پزشکی انجام گردید ، پزشکان نتیجه معاینات را برای اداره مهاجرت ارسال خواهند نمود. پزشک به شما مدرکی ارائه می دهد که در این مدرک قید شده است که شما معاینات پزشکی را کامل انجام داده اید.

در صورتی که معاینات پزشکی را کامل انجام دادید یک کپی تهیه کنید و در این کپی حتما باید امضا و گواهی پزشک قید شده باشد و پس از آن گواهی مربوطه و کپی آن را به اداره مهاجرت تحویل دیهد.

اگر شما از طرز کار کادر پزشکی یا رادیولوژیست ها رضایت نداشتید می توانید از طریق فرم های موجود در وبسایت ، شکایت خود را بیان کیند و یا این که با مرکز پشتیبانی مشتریان تماس بگیرید.

تمامی نظرات، شکایت ها و صحبت های شما در اداره مهاجرت محفوظ خواهد ماند.

چه زمانی شما می بایست نتایج تست معاینات پزشکی خود را ارسال نمایید؟

زمانی که شما معاینات پزشکی را انجام دادید، پزشک نتایج را برای ما ارسال خواهد کرد.

همواره یک کپی از مدارک را به صورت چاپی در اختیار داشته باشید تا به بخش پزشکی اداره مهاجرت تحویل دهید.

در صورتی که تست معاینات پزشکی را با موفقیت انجام دادید می بایست یک کپی IMM 1017B تهیه کنید و آن را تحویل اداره مهاجرت دهید. اگر پزشک شما با تجهیزات الکترونیکی پزشکی کار می کند، برگه های اطلاعات پزشکی را به شما پرینت شده به شما تحویل خواهد داد و یا این که به صورت دیجیتال برای اداره مهاجرت ارسال خواهد نمود.

تا چه زمانی نتایج معاینات پزشکی معتبر هستند؟

نتایج معاینات پزشکی تنها به مدت 12 ماه معتبر هستند.

اگر شما به عنوان مسافر، دانشجو یا برای درخواست موقعیت شغلی وارد کانادا نشده اید، نیاز دارید که تست معاینات پزشکی دیگری انجام دهید.

همواره یک کپی از تست معاینات پزشکی را همراه خود داشته باشید

اگر شما می خواهید یک کپی از تست معاینات پزشکی خود به همراه داشته باشید از پزشک خود درخواست کنید تا یک کپی به شما بدهد.

گزارشات پزشکی و نتایج تست های سونوگرافی و  تست های پزشکی بسیار مهم هستند و اداره مهاجرت این مدارک را به شما باز نخواهد گرداند.

چگونگی اپلای کردن برای مجوز شغل در کانادا

شما می توانید به صورت آنلاین یا به صورت مکتوب، درخواست اپلای مجوز شغلی خود را ارائه دهید.

ممکن است نیاز داشته باشید تا اطلاعات بیومتریک خود را ثبت کنید.

در بسیاری از موارد شما نیاز دارید که اثر انگشت یا تصویر بیومتریک خود را برای اپلای، ارائه دهید.

در برخی از موقعیت های خاص شما ارجاع داده می شوید تا اثر انگشت و تصاویر بیومتریک خود را ارائه دهید. اداره ویزا و مهاجرت، مدراک بیومتریک را از همه متقاضیان دریافت خواهد نمود.

ممکن است در شرایط زیر از شما خواسته شود که مدارک بیومتریک ارائه دهید.

  1. به منظور اپلای برای ویزای مسافرتی، مجوز تحصیلی یا مجوز شغلی

اگر شما تمایل داشته باشید که در کانادا به صورت مسافرتی ، دانشجویی یا کاری اقامت داشته باشید ، اداره مهاجرت و ویزا در کانادا می بایست اطمینان حاصل کند که شما واجد شرایط هستید. به همین منظور می بایست از راهنمای متقاضیان استفاده کنید و تقاضانامه خود را به صورت مکتوب ارائه دهید و درخواست خود را ثبت کنید.

هیچ گونه تاخیری در ارسال مدارک پذیرفته نیست.

درچه شرایطی می بایست گواهی های بیومتریک ارائه دهید؟

اگر بین 14 و 79 سال سن دارید، نیاز است که اثر انگشت و تصاویر بیومتریک را ارائه دهید. تنها نیاز دارید که ده سال یک بار مدارک بیومتریک خود را تمدید کنید تا مسافرت مجدد به کانادا برای شما راحت تر باشد.

شما می بایست هزینه های مربوط به گواهی های بیومتریک را در زمان ثبت تقاضا پرداخت نمایید. در غیر این صورت ممکن است با تاخیر مواجه شوید.

ارائه گواهی های معتبر بیومتریک را در زودترین زمان ممکن انجام دهید و به اداره مهاجرت ارائه دهید.

شما سی روز فرصت دارید تا مدارک بیومتریک خود را تکمیل نمایید.

پس از آنکه مدارک بیومتریک خود را تحویل اداره مهاجرت دادید، کارمندان اداره مهاجرت، تقاضای شما را بررسی می کنند. و اگر نیازی به اطلاعات بیشتری بود با شما تماس خواهند گرفت.

پس از ارائه گواهی ها و مدارک بیومتریک شما در خصوص تقاضای شما تصمیم گیری خواهد شد.

زمانی که بررسی مدارک شما به پایان رسید، ممکن است با درخواست شما موافقت شود. در صورت موافقت ، از شما خواسته خواهد شد که مدارک دیگر هم ارائه دهید.

اگر مدارک شما پذیرفته نشد طی نامه ای دلیل آن به اطلاع شما خواهد رسید.

درصورت توافق اداره مهاجرت می توانید به کانادا سفر کنید.

اطمینان حاصل کنید که مدارک شما تکمیل شده است. مدارک مربوط به مسافرت مثل ویزای مسافرتی، ویزای دانشجویی یا ویزای کاری و یا مجوز eTA ( پاسپورت الکترونیکی) را می بایست ارائه دهید.

کارمندان ایرلاین و همچنین کارمندان اداره مهاجرت ممکن است از شما بخواهند که مدارک خود را تکمیل کنید. اگر شما مدارک را در اختیار ندارید ممکن است نتوانید به کانادا مراجعت کنید.

در مورد کودکان زیر 18 سال نیز اطمینان حاصل کنید که مدارک کامل شده ای ارائه دهند.

پس از این مراحل مدارک شما تکمیل خواهد شد و مجوز ورود به کانادا را خواهید داشت.

زمانی که به کانادا رسیدید کارگزاران اداره مهاجرت، مدارک شما را بررسی خواهند نمود و پس از آن می توانید به خاک کانادا وارد شوید.

اگر احراز هویت نشوید به اداره مهاجرت تحویل داده می شوید و مسئولین اداره مهاجرت در خصوص امنیت و سلامت مهاجران کانادا به شما کمک خواهند کرد.

اگر مسئولان اداره مهاجرت تشخیص دهند که شما واجد شرایط ورود به کانادا نیستید از ورود شما به خاک کانادا جلوگیری خواهد شد. اگر شما با هواپیما به کانادا آمده باشید با همان هواپیما بازگردانده خواهید شد.

در صورتی که مجوز ورود به کانادا را گرفته باشید، کارکنان اداره مهاجرت ، مدارک و پاسپورت شما را بررسی خواهند کرد و می توانید در مدت زمان مشخصی در کانادا اقامت داشته باشید. معمولا مجاز هستید که به مدت شش ماه یا بیشتر در کانادا اقامت داشته باشید.

کودکان زیر 18 سال نیز می بایست طبق قوانین بزرگسالان وارد کانادا شوند. اداره مهاجرت قوانین خاصی در خصوص کودکان زیر هجده سال و ورود آن ها به کانادا دارند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

به چه منظور شما می بایست به صورت آنلاین اپلای کنید؟

  • هیچ تاخیری برای پرداخت هزینه و یا زمان تحویل ایمیل وجود ندارد و ما فورا تقاضای اپلای شما را پاسخ خواهیم داد.
  • تقاضا های آنلاین سریع تر رسیدگی خواهد شد.
  • هیچ گونه تاخیری پذیرفته نیست. تقاضانامه های خود را تکمیل کنید و پس از آن ارائه دهید. اپلای کردن آنلاین به شما کمک خواهد کرد تا پیش از ثبت کامل، تقاضای شما تکمیل شود.
  • اگر نیاز به تکمیل مدارک بیشتری بود، می توانید سریع تر و به صورت آنلاین این مدارک را تکمیل کرده و در اختیار اداره مهاجرت قرار دهید.
  • تا زمانی که از شما درخواست شود نیازی به ثبت پاسپورت ندارید.
  • تقاضاهای شما به صورت مستقیم در اکانت آنلاین شما به روز رسانی خواهد شد و قابل پیگیری خواهد بود.